Folija za bazen

Folija za bazen

Folija za bazen je po meri na licu mesta zavarena vodootporna membrana postava, podobna i za udubljenim bazenima pogodna za kupanje. Lepo, čisto, moderno i jedinstvena površina nasuprot tradicionalnih kamenja ili pločica. Folija je fiksirana samo na rubu bazena, pritisak vode drži je na mestu sama, toko je jači od bilo čega drugog.

Folija za bazen je izuzetno podobno za magično renoviranje starog bazena.

Folije za bazen u modernim bojama

I bazeni prate modu, prilagođavaju se vašim potrebama, zgradama ili stilu bašte. Je li to zapisano u kamenu da dno bazena može samo svetloplavo biti?

Postavljanje folija u bazenu je odavno prostrano u svetu istih boja i različitih uzoraka su sada sve više i više popularan u Srbiji.
Boja folije određuje kuća, tenda, ili čak raspoloženje vašeg vrt: samo od plave boje imamo tri vrste dubine, ali može biti bela ili siva.

Svako ko voli dizajnirano, pored oceanskih talasa, osim tradicionalnih antičkih terma citata, oplata mozaik slika, uzoraka, ili čak i iluzije o mramornoj foliji pronalatzi svoj favorit.

Dizajn folije za bazen još može biti dizajnirana traka na površini vode tipa antičkih dekorativni mozaika, strip elegantnim dizajnom i razigranih morskih uzorci, ili delfina.

Zašto je folija za bazen popularna?

Zbog brze izvodljivosti, nižih cena od tradicionalnih oplata su vrlo popularna među domaćim vlasnicam bazena. I ne na kraju treba reći da folija za bazen osigurava ugodniji osećaj nego već zastarele, skupe i krhke pločice, pored toga i za oddržavanje i čišćenje je lakše.

Folija za bazen je jednostavna za održavanje

Budući da nema pločica, obloga je kontinuirana. Zahvaljujući zaštitnom sloju ne nastanjivaju alge, gljivice. Sve depozite je lakše otloniti.

Folija za bazen se brzo obnavlja

Potrebna zamena folije se izvodi brzo, bez rušenja, tako je i zbog troškova mnogo zgodnija. Puna zamena sve folije prosečnog bazena sveobuhvatno traje samo tri dana, a nered je minimalan.

Najčešći tip folije za bazen je Alkorplan folija. Ova firma jamči više decenijskom svojom istorijom za svetski nivo proizvedenih folija, standardno lepih boja, izdržljivih, i otpornih na hemikalije.

Tok postavljanja folija za bazen:

1.na horizontalne i vertikalne površine debljine 3 mm, protiv truleža geotekstil,
2.na ivičnjak se postavlja različita širina od kositra folije.
3. Geotekstil sloj i izrezati i zavarene na licu mesta.
4. Stepenice i skliske površine, vrlo otporan na klizanje foliju.
5.Zavarivanja nakon 5 do 10 cm vode nakon opterećenja prijelom zidovi (distributeri, podne odvode, svjetla, protustruja, vrata tuš, gliser, itd.) po rezanje, lepljenje i ugradnju bazena završava proces postavljanja folijeza bazen.

Tipovi jednobojnih folija za bazen:

• tkanina pojačana folije debljine 1.5 mm (provedba na licu mesta, najviše izdržljiva, za veći porodični javni bazen);
• 1,5 mm neklizave folije (posebno na stepeništa, za oostavljanje folije ivičnjaka)

• folija debljine 0.75mm (nije pojačana tkanina, eventuelno moguća provedba na licu mesta, jeftinija kategorije folije, za manji porodični bazen)


Tipovi šarenih folija za bazen:

Pored gornjih vrsta folija nova generacija folija za bazen:
•šarene folije debljine 1,5 mm i 0,75 mm debljine, koje raspolažu sa premazivanjem protiv bakterija, algi i buđa i jednostavno ih je održavati. Sunce ih ne bledi ni tokom niza godina


Unutarnja folija za bazene od UV-otporne PVC-folije


Jednobojne i šarene folije za bazen


Neklizave folije za bazen

Vidite, koja bi folija za bazen bila najbolja za Vas! Tražite anketu i prezentaciju na licu mesta:

  Pišite za ponudu

Izgradnja bazenaFolija za bazenPonudaRenoviranje bazenaSitemap